Buscador

Ajuntament de Calonge

Portal web municipal

Notícies

Inici

>>

Notícies

Cercador de notícies
18/04/2018

Calonge i Sant Antoni, 18 d’abril de 2018.- Molts empresaris i autònoms necessiten fer gestions de feina tot i estar de vacances. Una reunió, imprimir documentació, disposar d’un despatx per unes hores. Aquestes són algunes de les necessitats que vol cobrir el servei de Coworking Turístic. Utilitzant les instal•lacions del Viver i Plataforma d’Empreses Alta Mar del Palau Firal de Sant Antoni, aquest nou servei neix per donar facilitats als usuaris que necessiten un espai de treball durant unes hores, o durant un dia. Calonge i Sant Antoni és un municipi turístic i aquest nou servei s’adreça a les persones que durant les seves vacances necessiten un espai per treballar de manera puntual.

Aquesta nova iniciativa vol complementar els servies que ofereix Alta Mar, el viver i plataforma d’empreses de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni. L’Espai Coworking Turístic disposa de tots els serveis necessaris per treballar còmodament, amb connexió de fibra òptica, recepció, sala de reunions, zona de relax, fotocopiadora. Es tracta d’un espai confortable que a partir d’ara es podrà utilitzar puntualment a partir d’un sol dia.

Aquest projecte està impulsat per la Unitat de Promoció Local, que agrupa els serveis de Promoció Econòmica i Turisme de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni. Per donar a conèixer aquest servei també s’ha iniciat una campanya informativa adreçada als comerços i als establiments d’allotjament turístic (hotels, càmpings, agències) per donar a conèixer el Coworking Turístic, de manera que el puguin oferir als seus clients.

17/04/2018

Calonge i Sant Antoni, 17 d’abril de 2018.- La Coral Mestre Sirés de Palafrugell oferirà aquest dissabte 21 d’abril un concert en homenatge al músic i compositor calongí Ricard Viladesau Caner (1918 – 2005). El repertori per commemorar la figura de Viladesau, qui fou batejat per Pau Casals com “El príncep de la tenora”, inclourà havaneres – com Rosa dels Vents, Gavina Bonica o Ulls Verds - i sardanes – com l’Atrevit o Girona M’enamora-. L’entrada per aquest concert és gratuïta, però cal recollir-la prèviament a l’Oficina de Cultura de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, ja que les places són limitades. El concert, que tindrà lloc a les 19 h al castell de Calonge, s’emmarca dins de les activitats de l’Any Viladesau, que organitza l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni amb la col•laboració de la Diputació de Girona, l’Ajuntament de Girona i la Generalitat de Catalunya.

L’Any Viladesau programa durant aquest 2018 i fins al febrer del 2019, coincidint amb el centenari de naixement de Ricard Viladesau, un conjunt d’activitats per commemorar i difondre la figura i l’obra d’un dels personatges més importants del sardanisme modern. L’Any Viladesau presenta més d’una vintena d’activitats culturals que giren al voltant del que fou un virtuós de la tenora i compositor destacat amb una producció sardanista que inclou més de 200 peces, algunes tant populars i destacades com Girona m’enamora, Esperit Calongí o Sa Roncadora.

L’Any Viladesau ofereix una programació que inclou concerts i ballades de sardanes que tindran com a eix central les peces del compositor calongí, així com també taules rodones i una exposició per aprofundir en la figura de Viladesau. Però Viladesau no va centrar-se únicament en el món de la sardana, de manera que dins de la programació també s’han inclòs activitats musicals per donar a conèixer la música de ball, boleros i havaneres del músic i compositor calongí.

10/04/2018

Calonge i Sant Antoni, 9 d’abril de 2018.— El director general de l’Agència Catalana de Turisme (ACT), Xavier Espasa, acompanyat del director general del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Ramon Ramos, ha presentat avui a Girona la gran acció promocional del turisme familiar “Catalunya, Hola Família!”. Han estat acompanyats de l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan; l’alcalde de Sant Pere Pescador, Agustí Badosa; l’alcalde de Calonge i Sant Antoni, Jordi Soler; l’alcalde de la Vall d'en Bas, Lluís Amat; l’alcalde de les Preses, Pere Vila; i d’altres representants dels municipis i empreses de Girona.

“Catalunya, Hola Família!” consisteix en la celebració de dos caps de setmana pensats especialment pel públic familiar arreu del territori. Les destinacions de costa celebren aquesta acció del 20 al 22 d’abril, i les de natura i muntanya, del 18 al 20 de maig. Municipis i empreses participants han preparat uns caps de setmana plens de sorpreses i activitats pels seus visitants: descomptes en l’allotjament, gratuïtats, tallers, sortides, menús especials als restaurants...amb l’objectiu que les famílies amb infants gaudeixin de tot el que ofereixen les destinacions familiars catalanes.

Avui s’ha presentat el detall d’aquesta acció corresponent a la demarcació de Girona on participen més de 60 empreses i els 9 municipis certificats en turisme familiar (a la costa i a l’interior) que organitzen més de 50 activitats: Blanes, Calonge i Sant Antoni, Castell-Platja d’Aro, Lloret de Mar, Sant Feliu de Guíxols, Roses, Sant Pere Pescador, Torroella de Montgrí–l’Estartit i la Vall d’en Bas-les Preses. A més de promocionar un dels productes clau en l’estratègia turística catalana, amb l’acció “Catalunya, Hola Família”, l’ACT vol contribuir a la desestacionalització, destacar la qualitat i la diversitat de l’oferta especialitzada en famílies que hi ha arreu del territori i incrementar la visibilitat dels adherits als seus segells familiars. Per a aquesta primera edició, el tema escollit ha estat «Llegendes en Família», amb l’objectiu de fer èmfasi en la història i la mitologia del territori. En aquest sentit, s’ha creat l’app “Llegendes en família” que permetrà buscar i “caçar” durant aquests dos caps de setmana, els éssers màgics creats per a l’ocasió i que s’amagaran en boscos, platges, places i parcs de les diferents destinacions familiars catalanes. Seguint el criteri i l’assessorament de l’expert en mitologia catalana Joan de Déu Prats, cada una de les destinacions té assignat un ésser màgic amb un lligam al territori. En el cas de les destinacions de Girona, aquests éssers són: el Guerrer Invencible de Blanes, el Fantasma de la Carbassa de Sant Antoni i Calonge, la Serpent de Castell-Platja d’Aro, les Encantades de Roses, el Dimoni sense Banya de Lloret de Mar, el Peix Mular de Sant Feliu de Guíxols, la Comtessa de Molins de Sant Pere Pescador, la Reina de les Sirenes de Torroella de Montgrí-l’Estartit i l’Home Escorça de la Vall d’En Bas-les Preses. Per primer cop i de manera conjunta, en col•laboració amb els ens de promoció territorials, 24 destinacions de turisme familiar certificades per l’ACT a Catalunya participen en aquests dos caps de setmana amb més de 150 activitats lúdiques i culturals per gaudir en família. Hi estan implicades 223 empreses i equipaments turístics familiars d’arreu de Catalunya.

El primer cap de setmana familiar (20-22 d’abril) estarà centrat a les següents destinacions de costa: Blanes, Calella, Calonge i Sant Antoni, Cambrils, Castelldefels, Castell-Platja d'Aro, El Vendrell, Lloret de Mar, Malgrat de Mar, Pineda de Mar, Roses, Salou, Sant Feliu de Guíxols, Sant Pere Pescador, Santa Susanna, Torroella de Montgrí-l'Estartit, Vila-seca-La Pineda Platja i Vilanova i la Geltrú.
El segon cap de setmana (18-20 de maig) se celebra a les destinacions d’interior i muntanya: Berga, Els Ports, Vall d'en Bas-Les Preses, Vall de Boí, Valls d'Àneu i Muntanyes de Prades.

07/04/2018

Calonge i Sant Antoni, 7 d’abril de 2018.- Aquest matí ha obert les portes la novena edició de la Fira de Vehicles Low Cost de Sant Antoni de Calonge. Durant tot dissabte i diumenge de les deu del matí a les vull del vespre s’exposen al Palau Firal més de cinquanta vehicles d’ocasió amb preus de venta especials durant la fira.

Aquesta mostra de vehicles d’ocasió està consolidada com l’aparador per trobar tot tipus de vehicles de segona mà en bon estat i a bon preu. La Fira de Vehicles Low Cost arriba a la novena edició amb una oferta que inclou turismes i cotxes clàssics. Paral•lelament s'organitzen altres activitats, com una ruta de Volkswagen models de ral•li o clàssics; una trobada d'automòbils antics i esportius; proves de cotxes amb telecomandament i una exhibició de Bike Trial. També es pot gaudir dels serveis de food trucks i de música en directe. Aquesta activitat està organitzada per l’Associació Comarcal de Vehicles Empordà amb la col•laboració de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni.

La Fira de Vehicles Low Cost és una de les 7 que durant aquest any 2018 tenen lloc al Palau Firal de Sant Antoni. L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni aposta aquest any per ampliar l’oferta de fires i congressos, amb una programació que inclou -a més de la Fira de Vehicles Low Cost- les fires Expohàbitat, la Fira Gastronòmica de l’Empordà, el Campionat Internacional de Perruqueria Canina, la Fira Eventus, la fira de la Moto i la Fira de l’Emprenedoria.

05/04/2018

Calonge i Sant Antoni,  5 d’abril de 2018.- L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni aposta aquest any per ampliar l’oferta de fires i congressos. Amb l’objectiu de donar una nova empenta al Palau Firal i atraure visitants, la Unitat de Promoció Local de l’Ajuntament  ha preparar una programació que amplia fins a 7 l’oferta de fires per aquest 2018. La programació per aquest any inclou la consolidació de les fires que es van celebrar durant el 2017, així com l’ampliació de noves propostes. En l’apartat de les novetats el Palau Firal acollirà la primera edició de la Fira Gastronòmica de l’Empordà, el Campionat Internacional de Perruqueria Canina, la Fira Eventus, la fira de la Moto i la Fira de l’Emprenedoria, una evolució de la jornada d’empresaris que ha tingut lloc els darrers dos anys. Pel que fa a les fires consolidades, aquest any ja s’ha celebrat Expohàbitat a finals de març i el proper cap de setmana el Palau Firal acollirà la Fira del Vehicle Low Cost.

Expohàbitat
24 i 25 de març
Una quarantena d’expositors van participar en aquesta mostra dels serveis vinculats a l’habitatge, que va arribar a la cinquena edició. Després d’uns anys d’aturada, Expohàbitat es va reprendre el 2017 amb la voluntat de continuar essent el punt de trobada anual de les empreses que ofereixen serveis per la vivenda.

Fira de Vehicles Low Cost
7 i 8 d’abril
Aquesta mostra de vehicles d’ocasió està consolidada com l’aparador per trobar tot tipus de vehicles d’ocasió en bon estat i a bon preu. La Fira del Vehicle Low Cost arriba a la vuitena edició amb una oferta que inclou turismes, cotxes clàssics, motos, furgonetes i caravanes. Paral•lelament s'organitzen altres activitats, com una ruta de Volkswagen models de ral•li o clàssics; una trobada d'automòbils antics i esportius; proves de cotxes amb telecomandament i una exhibició de Bike Trial. També es pot gaudir dels serveis dels food trucks i de música en directe. Aquesta activitat està organitzada per l’Associació Comarcal de Vehicles Empordà amb la col•laboració de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni.

Fira Gastronòmica de l’Empordà
26, 28 i 29 d’abril
El Palau Firal acull la primera fira de productes gastronòmics de l’Empordà. L’objectiu és  donar a conèixer els productes agroalimentaris de proximitat i de qualitat del territori del territori i donar-los notorietat. La fira s’adreça tant a professionals del sector gastronòmic com al públic final.

Fira de la Moto de l’Empordà
11, 12 i 13 de maig
Aquesta trobada vol concentrar les grans marques d’aquest sector perquè presentin i exhibeixin les seves últimes novetats en les diferents categories on, a més, s’hi podrà trobar una zona amb una àmplia mostra de productes, accessoris i complements. També s’oferirà als seus visitants un ventall d’activitats i concentracions per generar una gran participació entre els aficionats. L’Associació Comarcal de Vehicles de l’Empordà i Events Garbí, amb la col•laboració de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, organitzen la 1a Fira de la Moto de l’Empordà. Els dies 11, 12 i 13 de maig de 2018, tots els amants i aficionats de les dues rodes, tenen una cita a la primera fira de motociclisme de la província de Girona.

Campionat Internacional de Perruqueria Canina
19 i 20 de maig
El Palau Firal serà enguany la seu de la divuitena edició de l’International Grooming Championship, el campionat internacional de perruqueria canina. Aquesta és una de les novetats de la programació d’aquest 2018, on es donaran cita professionals de l’estilisme caní. El campionat està organitzat per l’Asociación de Estilistas Caninos amb la col•laboració de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni i d’Events Garbí.

Fira Eventus
12, 13 i 14 d’octubre
Entre les novetats d’enguany hi ha la Fira Eventus que presentarà una oferta adreçada especialment a l’organització d’esdeveniments, congressos, reunions, convencions, casaments i molt més. Aquesta fira neix per ser un aparador de les empreses que ofereixen serveis per a esdeveniments.

Congrés d’Emprenedoria
29 i 30 de novembre
Aquest congrés es presenta com l’evolució de les jornades per empresaris que s’han fet al Palau Firal en els darrers dos anys, i que han portat conferències de ponents de prestigi com Víctor Küppers i Emilio Duró. Ara Alta Mar, el Viver i Plataforma d’Empreses de Calonge i Sant Antoni, dóna un impuls renovat a aquestes trobades amb l’organització d’un nou congrés que vol ser un espai de trobada entre els empresaris de les comarques de Girona, i a l’hora donar a conèixer i posar en valor els serveis que ofereix Alta Mar.

 

22/03/2018

Calonge i Sant Antoni, 22 de març de 2018.- El Palau Firal de Sant Antoni acull aquest cap de setmana la cinquena edició d’Expohàbitat. Després de l’èxit de l’edició 2017, i escoltant la petició de la major part dels expositors que apostaven perquè aquesta fira fos anual enlloc de cada dos anys, la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni impulsa una nova edició d’aquest esdeveniment que vol ser un punt de trobada de tots els serveis vinculats a la llar.

Enguany la fira obrirà el dissabte 24 i diumenge 25 de març de les 10 del matí a les 8 del vespre i els visitants hi podran trobar 40 empreses que ofereixen serveis i productes relacionats amb la llar, des de serveis de lloguer i gestió immobiliària, jardineria, reformes, piscines, fins a mobiliari i decoració, entre d’altres.

A banda de les empreses expositores, durant els dos dies d’Expohàbitat també s’han organitzat diverses activitats complementàries. Així, dissabte tindrà lloc una xerrada sobre el compostatge casolà, a càrrec de Diana Lledó, una sobre energies renovables i alternatives, a càrrec de l’ambientòleg Jofre de Febrer i una tercera sobre les cooperatives de treball que oferirà l’Ateneu Cooperatiu Terres de Girona.

Diumenge les activitats continuaran amb una xerrada sobre noves tecnologies per a les immobiliàries, a càrrec d’Albert Miravet de l’empresa Geosupport, un taller sobre jardins verticals amb Marc Montoliu i una altra sobre els nous agents immobiliaris, a càrrec de Michel Paschoud de l’empresa Easybrava. Tancarà el cicle de xerrades la cooperativa Sostre Cívic, que explicarà què són i com funcionen les cooperatives d’habitatge. 

19/03/2018

Calonge i Sant Antoni, 19 de març de 2018.- Parlar de Ricard Viladesau és parlar de música. Per això divendres 16 de març va tenir lloc a la Biblioteca Pere Caner de Calonge el primer dels actes de commemoració d’aquest músic calongí. L’Any Viladesau va arrencar amb una taula rodona que van compartir Josep Bastons, músic i compositor, Lluís Brugués, músic i exdirector del Conservatori de Girona, Martí Camós, músic i director dels Montgrins, i Antoni Ros Marbà, compositor i director d’orquestra. La taula, moderada per Francesc Sánchez Carcassés, va permetre a la setantena d’assistents aprofundir en la música de Viladesau, en la seva manera de compondre i d’entendre la música i també en la personalitat del músic i compositor calongí.

Coincidint amb el centenari del seu naixement, l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, en col•laboració amb la Diputació de Girona, programa per aquest any un conjunt d’activitats per commemorar i difondre la figura i l’obra d’un dels personatges més importants del sardanisme modern. L’Any Viladesau presenta més d’una vintena d’activitats culturals que giren al voltant del que fou definit per Pau Casals com a “Princep de la Tenora”, virtuós d’aquest instrument i compositor destacat amb una producció sardanista que inclou més de 200 peces, algunes tant populars i destacades com Girona m’enamora, Esperit Calongí o Sa Roncadora.

L’Any Viladesau ofereix durant tot aquest any i fins al febrer del 2019 una programació que inclou concerts i ballades de sardanes que tindran com a eix central les peces del compositor calongí, així com també taules rodones i una exposició per aprofundir en la figura de Viladesau. Però Viladesau no va centrar-se únicament en el món de la sardana, de manera que dins de la programació també s’han inclòs activitats musicals per donar a conèixer la música de ball, boleros i havaneres del músic i compositor calongí.

19/03/2018

Calonge i Sant Antoni, 16 de març de 2018.- L’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, a través del Campus d’Ocupació per a Joves, impulsat per les àrees de promoció econòmica i l'Espai Jove, posa a disposició de les persones d'entre 16 i 21 anys 9 ofertes d’ocupació aquest mes de març. Les ofertes d’aquest van destinades a cobrir les places en empreses privades d’ajudant de cuiner, ajudant de cambrer, mosso de magatzem i aprenents de jardiner, de fusteria d’alumini, de manteniment d’electricitat, de manteniment de piscines , de pintura i aïllaments de façanes i d’aprenents de fusteria.

Les ofertes es gestionen a través del Campus d’Ocupació per a Joves, un espai de trobada dels joves per a la formació, la orientació i la inserció laboral. Aquest és un dels eixos de treball que s’han començat a desenvolupar del Pla Estratègic d’Ocupació Juvenil. El Campus d’Ocupació és un un espai integral d’orientació,qualificació i millora professional i formativa, una mena de punt de trobada per a joves amb finalitats ocupacionals i de millora de les seves competències, un espai per aglutinar la formació laboral i facilitar l’accés a l’ocupació i la millora contínua a través de cursos, tallers, sortides i visites d’empresa, contacte amb el mon empresarial i educatiu del municipi.

Aquest Campus de les Ocupacions també vol ser un lloc generador d’oportunitats i un lloc adient per crear sinèrgies de col•laboració que enforteixin les relacions entre els joves i la resta d’agents socials i econòmics. Aquest Campus tindria entre els objectius establir vincles entre els joves, la comunitat educativa i el teixit empresarial, fomentar l’associacionisme i el mentoring empresarial, entre d’altres.

El Campus d’Ocupació per a Joves està impulsat per l’Oficina Activa de Calonge i Sant Antoni, situada al Palau Firal i compta amb la col•laboració del Consell Comarcal del Baix Empordà.

13/03/2018

Calonge i Sant Antoni, 13 de març de 2018.- La cooperativa Sostre Cívic, amb la participació de l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, impulsa la promoció de 14 vivendes per a joves en règim de cooperativa en cessió d’ús. Sostre Cívic i l’Ajuntament han arribat a un acord amb una entitat bancària per l’adquisició d’un edifici que actualment està buit per impulsar la creació de 14 pisos per a joves utilitzant el sistema de cessió d’ús, un model molt estès a països com Dinamarca, Noruega o Suècia. Aquest és el primer cas de projecte d’habitatge cooperatiu en cessió d’ús de les comarques de Girona, i el primer de tot Catalunya que s’adreça específicament a joves.

L’edifici que adquirirà la cooperativa està situat al centre de Calonge, a la cantonada dels carrers Camp d’en Coll amb carrer de la Sala, i l’Ajuntament participarà en el projecte amb l’aportació de 300.000€ en dues anualitats, un import que permetrà a la corporació el dret d’us de dos dels habitatges. L’edifici actualment és propietat d’una entitat bancària, fou edificat i no es va arribar a vendre cap vivenda. Durant els darrers anys aquest immoble ha patit actes de vandalisme, de manera que la cooperativa l’adquirirà i farà les obres necessàries per posar-los en condicions.

Per impulsar aquest projecte Sostre Cívic i l’Ajuntament de Calonge i Sant Antoni organitzaran tres jornades informatives per explicar els detalls i per buscar els socis necessaris. Les reunions seran els dies 19 de març a les 19 h a la Sala Fontova, el 23 de març a les 19 h al Palau Firal i el dia 4 d’abril a les 19h a la Sala Fontova. Abans de Setmana Santa també s’obrirà el període d’inscripció per a les persones que estiguin interessades en formar part d’aquest projecte cooperatiu. El projecte s’adreça prioritàriament a joves de fins a 35 anys empadronats al municipi.

El model d’habitatge cooperatiu en cessió d’ús permet garantir un preu assequible i evitar l’ús especulatiu de les vivendes. Els joves que participin en aquest projecte formaran part de la cooperativa, i tindran dret d’ús de l’habitatge.

Sostre Cívic és una cooperativa amb més de 500 socis i sòcies que treballa per un model alternatiu d’accés i tinença de l’habitatge. És una entitat pionera a Catalunya en la divulgació, l’assessorament, la cerca de finançament, la promoció i la gestió de projectes d’habitatge cooperatiu en règim de cessió d’ús i sense afany de lucre.

Què és el model de cessió d’ús (MCU)?
En el model de cessió d’ús, o model Andel, els habitatges pertanyen a la cooperativa i no es poden convertir en propietat privada. Es tracta d’un model a cavall entre la propietat i el lloguer, en què la tinença de l’immoble pertany a la cooperativa i les veïnes que en són sòcies participen i gaudeixen d’un dret d’ús indefinit, transmissible i a un preu assequible. Aquest model es basa en una cooperativa d’usuaris i habitatges on la propietat dels immobles resideix en mans de la cooperativa a la vegada que els seus membres es beneficien del seu ús a canvi d’una entrada inicial retornable i una quota mensual assequible. Països com Dinamarca, Noruega, Suècia, Canadà o els Estats Units apliquen un model cooperatiu d’habitatge. 1 de cada 3 persones a Copenhaguen viuen en un habitatge en règim de cessió d'ús. El model Andel es basa en el paper individual dels socis pel funcionament de la cooperativa, creant així un sistema democràtic en quant a presa de decisions i un teixit social i cooperatiu molt ric.

08/03/2018

Calonge i Sant Antoni, 8 de març de 2018.- L’Ajuntament de Begur i el de Calonge i Sant Antoni es promocionaran conjuntament aquest cap de setmana a Puigcerdà per tal d’acostar el mar a la muntanya. Amb aquest objectiu des de divendres 9 de març i fins diumenge 11 els dos municipis organitzen un taller de cocteleria, dos concerts d’havaneres amb el grup Els Cremats i Port Bo, degustació de cremat i el sorteig d’un cap setmana a Calonge i Sant Antoni i Begur.

L’acció de promoció conjunta d’aquests dos municipis tindrà lloc a la plaça de Santa Maria de Puigcerdà, i començarà demà divendres a la tarda i es mantindrà durant tot el dissabte i també diumenge al matí.

L’objectiu d’aquesta acció de  promoció turística és captar públic d’un mercat turístic de proximitat i també per fidelitzar els públics existents. La plaça de Santa Maria serà l’escenari on s’instal•laran diverses casetes de fusta, juntament amb una pantalla gegant que reproduirà imatges dels dos municipis amb l’objectiu de donar a conèixer les platges i el litoral de Begur i Calonge i Sant Antoni al Pirineu. Els passejants i vianants podran recollir la informació turística d’ambdós municipis del litoral empordanès. En aquest espai també hi haurà les dues cantades d’havaneres, tallers de cocteleria i es faran degustacions de cremat. Al mateix temps, els visitants podran participar en un sorteig de cap de setmana a les dues poblacions, només omplin una butlleta que trobaran en el mateixos estands de promoció.

Begur i Calonge i Sant Antoni continuen treballant en accions de promoció turística conjunta per tal d’optimitzar recursos i arribar a un públic més ampli. En aquest sentit les següents fires on participaran conjuntament aquesta primavera serà Sevatur, que és aquest mateix cap de setmana a San Sebastian, el Mercat del Ram de Vic i la Fira Multisectorial de Manresa.

 

| © 2018 AJUNTAMENT DE CALONGE Tots els drets reservats.
Llicència d'ús per Portal web. Desenvolupat amb eConstruye d'Absis |

Ajuntament de Calonge - Pl. de la Concòrdia, 7. 17251 Calonge - tel. 972 660 375

estadisticas